Rvanje

Bronza za Ivkovića

Startovala je takmičarska sezona u rvačkom klubu Mladost. U Zrenjaninu je u subotu održano I kolo Kupa Srbije za juniore u grčko - rimskom stilu. Učestvovalo je 75 rvača iz 22 kluba, a ekipno najbolji bili su juniori Partizana. Nastupila su 3 rvača valjevske Mladosti, a najuspešniji je bio Aleksandar Ivković koji je osvojio 3. mesto u kategoriji do 96kg.

Beograđani najbolji u Petnici

U SRC Petnica je održan Kup Srbije u rvanju na pesku, a valjevska Mladost je zauzela 3. mesto, iza kombinovanog sastava Rvačkog saveza Beograda i obrenovačkog TENT-a koji je bio drugi. Šabacki Vitez je zauzeo 4. mesto.

Jovanović selektor kadeta

Marko Jovanović, trener i takmičar rvačkog kluba Mladost, izabran je za trenera kadetske reprezentacije u rvanju slobodnim stilom. On će u Subotici sprovesti završne pripreme srpskih kadeta za Evropsko prvenstvo, koje se od 4.-9. avgusta održava upravo u tom gradu.

Rvanje u Petnici

Zahvaljujući uspešnom nastupu na Prvenstvu Srbije u rvanju na pesku, koje je održano u Šapcu, i na kom je osvojeno 12 medalja plus drugo mesto ekipono, rvački klub Mladost biće doamćin Kupa Srbije u ovoj doduše neolimpijskoj disciplini, sve popularnijoj kako u svetu, tako i kod nas.

Valjevci u Somboru

U Senti se, u organizaciji Rvačkog saveza Srbije, održava desetodnevni kamp pionira, na kome učestvuju i predstavnici valjevske Mladosti, rvač Strahinja Đermanović i Marko Jovanović kao trener.

Sport 014 na Facebook