Rvanje

Uspeh u Šapcu

U Šapcu je u nedelju održano Prvenstvo centralne Srbije za mlađe uzraste u slobodnom stilu, a valjevska Mladost je imala izuzetno zapažen nastup sa šest zlatnih i tri bronzane medalje.

Jovanović predsednik skupštine RSCS

Reprezentativac Srbije, takmičar i trener rvačkog kluba Mladost Marko Jovanović izabran je, na sednici koja je održana u Beogradu, u prostorijama sportskog društva Radnički, za predsednika skupštine rvačkog saveza centralne Srbije, dok je za predsednika ponovo izabran dr Jovan Kecman, direktor RK Radnički.

Jovanović peti, Srbija bronzana

U Madridu je za vikend održano Mediteransko prvenstvo u rvanju, na kome je nastupio i Valjevac Marko Jovanović, član RK Mladost. On je u kategoriji do 97 kilograma osvojio peto mesto, pošto je u odlučujućem meču za bronzu poražen od domaćeg takmičara Manuela Rame rezultatom 6:2.

Overen opstanak

Rvači valjevske Mladosti izborili su opstanak u Drugoj rvačkoj ligi Srbije. Oni su za vikend na turniru u Mladenovcu u poslednja dva kola remizirali rezultatom 4:4 sa ekipama Viteza iz Šapca i Fruškogorca iz Sremske Kamenice.

Povrede zaustavile Valjevce

Valjevo je u subotu u prepunoj hali na Studentu ugostilo rvače iz cele Srbije, u okviru IV i V kola II lige Srbije u rvanju. Održano je osam mečeva, a rvači valjevske Mladosti su doživeli dva poraza. Obrenovački TENT je slavio sa 5:3, dok je Crvena zvezda pobedila rezultatom 6:2.

Sport 014 na Facebook