top tim

Muyovanija

CEDEVITU MOLIM

U mal’ da se ne zdogodi zmaga za Krku, a to bi značilo da smo se skrkali baš kako treba, no, dogodi se preokret, a odlučujuči u poslednjih 60 sekundi. Pri rezultatu 63:61 za Novomeštane, gosn Jevtović maestralno pogađa za tri poena i to beše 64:63 za Valjevce. Slovenački Mulalić pogađa še enkrat za ravnilo 64:64, a potom gosn mlađani Jevtović ubacuje dva zadetka za 66:64 za momčad sa reke Kolubare.

IZ NIŠTA U SVE

Metalac Farmakom je, u igri sa loptom tamo – vamo, gore – dole i opa bupa, a koja se igrala između dva koša, u poslednjim minutama poslednje četvrtine, jer se ta igra igrala po košarkaškim pravilima uspeo da pobedi ekipu Solnoka iz susedne nam Mađarske. Šalu na stranu, ali susret 15.Kola ABA Lige između METALCA i SOLNOKA je bio više nego mučan, težak i ‘’očajan’’, i samo na momente ‘’ličio’’ na basketball.

BUDUĆNOST JE PRED NAMA

U Valjevu je, protiv ekipe ZADRA u 13. Kolu ABA Lige METALAC Farmakom delovao prilično klimavo i dosta tanušno, te posle ‘’Blede Senke’’ u Sremskoj Mitrovici slika se polako gubi, muti i – šta reći, a ne zaplakati… Možda je izjava trenera ZADRA pre utakmice u Valjevu neki pokazatelj o tome kako nas drugi vide, i trebalo bi o tome malo više razmisliti i povesti računa.

BUDUĆNOST JE PROŠLOST

Pobeda METALAC Farmakoma u meču sa Podgoričanima je pretumbala sve sem mesta na tabeli ABA Lige. Metalac je sebi dodao malo od Budućnost a dodelio ekipi Budućnosti nešto malo od farmakologije, tek da im uminu bolovi od poraza. Pobeda je toliko VELIKA i ZNAČAJNA jer ima nekoliko slojeva.

BLEDE SENKE

METALAC, još uvek Farmakom, je izgubio od ekipe MEGE koja je nije više Vizura nego je Leks, i to, u ovom meču protiv Valjevaca ‘’Leks Specijalis’’. MEGA, a to je jedina ekipa u ABA Ligi koja sve utakmice igra uvek u gostima i na svaku svoju utakmicu dolazi kao i njeni gosti autobusom iz Zemuna, a to je jedno dva sata puta, je ovoga puta bila za mnogo bolja od METALCA i pokazala da se može kada se hoće, a naročito kada je krene, a drugi je pomalo i podcene.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Powered by PowerNet Solutions

 

IMA LI NADE

četvrtak, 22 septembar 2016 20:49
Izmedju ABA Lige, KLS-a, KK Ravne Gore i KK Valjeva, negde n

POGLEDAJTE SEMAFOR

subota, 21 maj 2016 09:49
Sa utakmicom u Železniku, i porazom METALCA, je pala i poto
-

GL.ODG. UREDNIK SPORTSKOG PORTALA

sport014.rs MIROSLAV RISTIVOJEVIĆ-MIKA

IMG 20141003 093033

vtv

SLUČAJAN IZBOR

Bez Muldroua u Ljubljanu

Putešestvije košarkaša Metalca u prvih šest kola ABA lige biće okončano gostovanjem u ljubljanskim "Stožicama" (subota, 19 časova), gde će se sastati sa ekipom Olimpije. U stroj su se vratili Slobodan Dunđerski i Bojan Radulović, koji konkurišu za sastav, ali je Metalac i definitivno odustao od angažovanja Semjuela Muldroa, sa kojim je dogovor bio postignut, ali se iskomplikovala papirologija.

Za sada nerešeno sa Pekingom

Po dve pobede i poraza dosadašnji je učinak košarkaša Metalca na susretima protiv ekipe Pekinga u okviru druge ovogodišnje turneje u Kini. Otežavajuća okolnost za Valjevce koje na ovoj turneju predvode pomoćni treneri Mišković i Petrović jesu povrede centra Mikulića i beka Krstovića koje su zadobili u prvom meču.

Metalac igra KLS!

I pored pesimističnih najava i jako loše situacije krajem septembra konačno stižu bolje vesti za valjevske ljubitelje košarke. Metalac će predvođen novim - starim predsednikom kluba Duškom Đukanovićem početi sezonu u KLS-u, što je bila i želja svih članova Skupštine koja je održana u subotu.
-

VIDEO MESECA

Sport 014 na Facebook

WEB DIZAJN FILAKS MUSIC-REFERENCE