top tim

Muyovanija

VLADA LI MIR…

Vladimir Đokić je podneo ostavku – to je najključnije deo utakmice sa ekipom Igokee, mada se taj deo odigrao van parketa i to posle drugog za redom poraza, ovoga puta kod kuće...

OKRENITE DRUGI LIST

U prvoj utakmici u sezoni, a koja se igra kući, u Valjevu, a naročito kada je sa druge strane ekipa PARTIZANA (Pa ma kakva ona bila – a bila je) ništa, ama baš ništa nije važno sem POBEDE – a ona se i desila…. Kako se do nje, do POBEDE došlo, da li je bilo igre ili je sve bilo na mišiće, da li je bilo lepo ili je bilo onako, sve to je u drugom, ma gde drugom, u potpuno neviđenom i nebrojenom planu, jer krenuti sa POBEDOM put Makedonije je jedino dobro u celoj frtutmi koja se odigravala u Hali Sportova u Valjevu.

ŠTA JOŠ…

Posle ni(š-s)ke gordosti i pokušaja da se isticanjem dođe do rezultata, usledelo je okretanju onome što jeste krasilo METALAC Farmakom u ovoj sezoni – nesebična igra i ‘’potpuno pokrivanje parketa’’, energija i želja, te uslediše dve pobede.

USKORO JE START

Za nepunih šaku dana počinje nova, druga po redu ABA sezona našeg METALCA. Kažu mnogi da je druga sezona, pa i treća možda i najteža i ‘’skliska’’ za mnoge klubove, no, meni se čini da to, barem što se tiče METALCA nije slučaj. Valjevski Abaligaš je ove godine u veoma, bar što se rezultata tiče, lagodnom položaju. Naime, šanse da se bude prvi ili drugi su potpuno ravnopravne sa šansom da se bude poslednji, a biti sve drugo je potpuno isto, sem zbog pisanja za istoriju i popunjavanje statistike.

HOP TRIP UP

Desilo se ono što nikako nije trebalo da se desi, a to je poraz od ekipe KONSTANTIN-a u Nišu, i time je pobeda u gostima protiv MEGA LEKS-a postala nešto što ne mora ništa da znači i ništa da donese. Da je tako nešto moguće moglo se naslutiti u meču protiv TAMIŠ-a u prethodnom kolu, jer i pored pobede METALAC je odigrao jedan, ne bled, već meč bez ikakvog smisla.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Powered by PowerNet Solutions

 

IMA LI NADE

četvrtak, 22 septembar 2016 20:49
Izmedju ABA Lige, KLS-a, KK Ravne Gore i KK Valjeva, negde n

POGLEDAJTE SEMAFOR

subota, 21 maj 2016 09:49
Sa utakmicom u Železniku, i porazom METALCA, je pala i poto
-

GL.ODG. UREDNIK SPORTSKOG PORTALA

sport014.rs MIROSLAV RISTIVOJEVIĆ-MIKA

IMG 20141003 093033

SLUČAJAN IZBOR

Jelica deklasirala Valjevce

Nakon novog poraza, ovoga puta od Jelice iz Goračića rezultatom 5:1, VŠK "Sveti Nikolaj nalazi se u sve težoj poziciji u borbi za opstanak. Valjevci su pali na deseto mesto od 12 timova, imaju sedam obodova koliko ima i devetoplasirani Omladinac, dok Naftagas iz Elemira ima bod više. U preostala tri kola, VŠK-u su potrebne bar dve pobede kako bi osigurao opstanak u Prvoj ligi.

Odluka o opstanku

Poslednji meč u Valjevu u ABA ligi valjevski Metalac odigraće protiv ljubljanske Olimpije. Trijumfom bi verovtno izbegli poslednje dve pozicije, dok bi poraz dodatno zakomplikovao situaciju pred poslednje kolo. Svestan značaja je i trener Vladimir Đokić, koji se i pored svih problema nada pozitivnom ishodu.

U Kučevo po bodove

Neizvesne borbre u Srpskoj ligi Zapad, pre svega na dnu tabele, jer je na vrhu Loznica poprilično odmakla, nastavljaju se 23. kolom, u kom Budućnost Krušik ima najdalje gostovanje. U nedelju od 16 i 30 na programu je meč sa Zviždom u Kučevu, jednom od ekipa koje su još uvek u opasnoj zoni. Valjevci su znatno mirniji posle trijumfa protiv Karađorđa, odigran je i susret u kupu, gde je posle penala eliminisana ekipa ubskog Jedninstva, pa se na dug put kreće u lepom raspoloženju.
-

VIDEO MESECA

Sport 014 na Facebook

WEB DIZAJN FILAKS MUSIC-REFERENCE