top tim

Muyovanija

GDE SU GLEDAOCI

Provukao se METALAC kroz iglene uši u meču sa Zadranima, ali je ipak sve vreme on, METALAC, na neki čudan način kontrolisao meč. Mogla se i zgubiti utakmica koja se morala dobiti, ali se ipak ona dobila, a to je u ovom trenutku ipak najvažnije.

BUDUĆNOST POSLE BUDUĆNOSTI

Mada rezultat te ne pokazuje - dapače, METALAC je u svom porazu u Podgorici prikazao svoja dva lica ili bolje rečeno svoje naličje, a možda i svoje pravo lice.

OPA KRKA DO ZVEZDA

U utakmici u kojoj se nije znalo ni ko pije ni ko plaća, METALAC se bolje snašao, zahvaljujući velikoj borbenosti, htenju i želji, mada se u košarkaškoj igri ni delić od toga nije oslikavao, a onda iz svega izašao sa dva boda. No, kako se u jednom prvenstvu broje bodovi, onda je POBEDA METALCA, a naročito jer je to bio brejk sa strane, broji dvostruko ili čak i trostruko. Pobeda METALCA je važna jer su u ovom ABA kolu bodove izgubili neizgubljiva ZVEZDA i ovosezonski lošiji PARTIZAN.

PUT U NEPOVRAT

Nedostajalo je ’’samo’’ malo da se CRVENA ZVEZDA pobedi – to je bila eho rečenica posle susreta METALCA i Evroligaške ZVEZDE. Mnogi su i govorili – Nikada nije bilo lakše pobediti ZVEZDU – ali, možda je poraz protiv ZVEZDE odgovor na pitanje kako se pobedila KRKA, pa onda dolazimo do toga da je sve moguće, ali samo ako se dogodi. Pobeda se nije dogodila, bio je METALAC nadomak toga, ali eto, taman kada smo bili tu negde, oni su otišli tamo negde i odneli dva boda iz Valjeva.

POVRATAK U BUDUĆNOST

Posle svega što se desilo u tri dana i 34. minuta, oni koji su otišli s razlogom vratili su se sa još većim razlogom, pa se postavlja pitanje gde se skrio sada taj razlog?

Da li se razlog primirio, umorio ili definitivno odrazložio?

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Powered by PowerNet Solutions

 

IMA LI NADE

četvrtak, 22 septembar 2016 20:49
Izmedju ABA Lige, KLS-a, KK Ravne Gore i KK Valjeva, negde n

POGLEDAJTE SEMAFOR

subota, 21 maj 2016 09:49
Sa utakmicom u Železniku, i porazom METALCA, je pala i poto
-

GL.ODG. UREDNIK SPORTSKOG PORTALA

sport014.rs MIROSLAV RISTIVOJEVIĆ-MIKA

IMG 20141003 093033

vtv

SLUČAJAN IZBOR

-

VIDEO MESECA

Sport 014 na Facebook

WEB DIZAJN FILAKS MUSIC-REFERENCE