top tim

Muyovanija

PUT KA MOŽDA

Došlo se do pobede protiv KRKE i to je jedino bitno. Ko je tu kako igrao, da li je moglo bolje ili još bolje, sve je to totalno nebitno jer se desila pobeda i to jedna (od tri ili četiri) na putu ka, hajde da verujemo, izvlačenju iz situacije dnotablovske i konačnog spašenja od ispadanja iz ABA Lige.

SRBIJA U ŠKRIPCU

Poraz METALCA od CIBONE i ne bi bio toliko težak da se nije desio poraz PARTIZANA, poraz koji, kada se pridoda i poraz CRVENE ZVEZDE, baca sasvim drugačiju sliku i priliku o sledećoj sezoni ABA Lige. Sada ima toliko kombinacija, ali činjenica da je Srbija trenutno treća na tabeli koeficijenta (Crna gora 11, Hrvatska 10, Srbija 9.5) govori mnogo, tj. gotovo je, ne baš 100%, sigurno da će Srbija izgubiti pravo na četvrtu ekipu u sledećoj sezoni ABA Lige.

PROVIRILI SMO IZ BUNARA

Košarkaši METALCA su otišli na kolenima, a onda se u Laktašima izlaktarili i vratili sa dva veoma važna boda, ili još bolje rečeno sa brejkom koji može dosta značiti u daljnjem delu prvenstva. Realno gledano ovo je samo vađenje za izgubljenu utakmicu u Valjevu od MZT-ea, i ništa više jer treba nekako izlaktariti još jednu pobedu sa strene da bi se moglo računati na 12 ili 11 mesto, a kako trenutno izgleda tabela, ta jedna pobeda viška bi mogla značiti i pomak za još, moguće i dva mesta.

TAMAN ONO KAD OP ONO

Pala je SUTJESKA i taman se pomislilo da će to biti dovoljno (uz pobede kod kuće) za lakše disanje, kad ono – op IGOKEA iznenadi PARTIZANA, pokvari i koificijent Srbije, a i nastade opšta gungula od skoro sredine pa do dna...

IL’ U TUNELU, IL’ U BUNARU

Kada smo bili blizu bunara, a mnogi govorili da treba na izvor otići, nije se ni verovalo, ni slutilo, odmahivalo se glavom... Onda se došlo do same ivice bunara i sasvim logično je bilo da se i skoči, te Hop Cup, utakmica dve i eto nas u bunaru. Mnogo bi razloga moglo da se navede otkuda mi sada u bunaru, te, ko je kopao bunar, a i čuveno pitanje – Zašto ne odosmo na taj ’’prokleti’’ izvor.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Powered by PowerNet Solutions

 

IMA LI NADE

četvrtak, 22 septembar 2016 20:49
Izmedju ABA Lige, KLS-a, KK Ravne Gore i KK Valjeva, negde n

POGLEDAJTE SEMAFOR

subota, 21 maj 2016 09:49
Sa utakmicom u Železniku, i porazom METALCA, je pala i poto
-

GL.ODG. UREDNIK SPORTSKOG PORTALA

sport014.rs MIROSLAV RISTIVOJEVIĆ-MIKA

IMG 20141003 093033

vtv

SLUČAJAN IZBOR

-

VIDEO MESECA

Sport 014 na Facebook

WEB DIZAJN FILAKS MUSIC-REFERENCE