I u Pazaru na pobedu

Fudbaleri Budućnost Krušika su u petak otputovali u Novi Pazar, gde ih u subotu očekuje meč poslenjeg kola jesenjeg dela šampionata protiv Jošanice. Sigurno teško gostovanje, jer je protivnik veoma čvrsta ekipa, koja daje malo golova, ali ih još manje i prima. Podatak da je u dosadašnjih 14 kola odbrana Novopazaraca kapitulirala samo deset puta dovoljno je upozorenje za izabranike Dejana Nikolića, koji ipak poručuju da idu i na četvrtu vezanu pobedu, za uspešan kraj polusezone. 

- Teško gostovanje jer ćemo igrati protiv veoma čvrste ekipe koja prima malo golova. U dobroj smo seriji, pa iako smo oslabljeni, nadam se da možemo i do četvrte vezane pobede, čime bi na najlepši način završili jesenji deo prvenstva. I Radnički ima teško gostovanje, pa ćemo videti koliko će nam "bežati" na pauzi. Koliko god da bude razlika, mislim da će se pitanje putnika u viši rang ipak rešavati na proleće - smatra kapiten Budućnost Krušika Miloš Rašević, uz ocenu da je zadovoljan učinjenim u prvoj polusezoni.

- Već imamo 29 bodova, što je najviše u jesenjem delu prvenstva od spajanja Budućnosti i Krušika. Mislim da možemo biti zadovoljni - istakao je neumorni vezista.

Meč u Novom Pazaru igra se u subotu od 13 časova. Sem duže vreme povređenih Milinkovića, Bogosavljevića i Isidorovića, u timu Budućnost Krušika neće biti ni Kosića, koji ima još dva meča kazne zbog crvenog kartona u Požegi, povređenog Krstića i bolesnog Ilića.

Sport 014 na Facebook