Meč istine

Meč protiv Šumadije iz Aranđelovca daće odgovor na pitanje jesu li veoma slaba izdanja u mečevima sa Poletom i Železničarom samo prolazna slabost, ili se jednostavno radi o nedostatku kvaliteta za najviše domete. Činjenica je da su fudbaleri Budućnost Krušika u 180 i kusur minuta u Ljubiću i Lajkovcu odigrali daleko  ispod očekivanja, a šansa da se preuzme tron ne da je propuštena, već je distanca u odnosu na Mačvu sada šest bodova. Na stadionu "Krušik" se nadaju da će protiv čvrstih Aranđelovčana konačno pokazati pravo lice.

Trener Duško Obadović složio se sa našom konstatacijom da su igrači u prethodna dva susreta pokazali čaik i malodušnost, a  očekuje da konačno napadači prorade.

- Porazan je podatak sa u u prethodnih šest kola naši napadači postigli samo jeda gol i to iz penala. Očekujem da konačno pokažu sav svoj kvalitet. Nama se pobeda nameće kao imperativ, iako ćemo za protivnika imati jednu čvrstu i dobro organizovanu ekipu, koja se kroz defanzivu i kontre bori da ostane neporažena. Mislim da ćemo biti pravi i da ćemo se vratiti na pobednički kolosek, iako ćemo igrati bez Ilića koji ima kartone i Gentića koji se povredio u Lajkovcu.

Duel na "Krušiku" u subotu počinje u 16 časova uz direktan prenos na VTV-u.

Sport 014 na Facebook