top tim

Sa Pejovićem ka Superligi

Odbijkašice Valjeva počele su pripreme za novu sezonu u Prvoj ligi, gde se, nakon odlučnog 4. mesta koje je osvojeno u prošloj, očekuje korak više, tačnije ozbiljnija borba za superligaško društvo. Nakon odlaska Miroslava Aksentijevića u Rumuniju, rukovodstvo kluba odlučilo je da poverenje ukaže 24-godišnjem Danilu Pejoviću, u prošloj sezoni prvom pomoćniku Aksentijevića.

 

- Sigurno da je velika čast biti na mestu šefa struke kluba sa velikom tradicijom kao što je OK Valjevo. To je i velika obaveza, biće teško naslediti trenera kao što je Miroslav Aksentijević, ali sam siguram da će vredan rad dati rezultat koji svi u klubu priželjkuju - kaže Pejović.

Klub su za sada napustile Nikolina Tomić, Tamara Roganović, Milena Vušković i Ivana Pantović, a obzirom da se radi o nosiocima igre jasno je da uprava mora reagovati brzo, kako bi mlada ekipa dobila iskustvo neophodno za prvoligaške izazove.

- Naš koncept je jasan, oslanjanje na spostvene snage, uz par iskusnijih igračica, a trudićemo se da saradnju dogovorimo sa devojkama koje su već igrale u klubu, ili su u njemu ponikle. U razgovorima smo sa nekoliko igračica, a sve će se znati u narednih sedam do deset dana. Očekujemo da tim postigne dobre rezultate, a da sve to ispreti i masovan i kvalitetan rad sa mlađim kategotijama - ističe predsednik OK Valjeva Aleksandar Radovanović.

Pripreme će se za sada sprovoditi u Hali sportova, a prvi kontrolni mečevi očekuju se za petnaestak dana.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Powered by PowerNet Solutions

 

IMA LI NADE

četvrtak, 22 septembar 2016 20:49
Izmedju ABA Lige, KLS-a, KK Ravne Gore i KK Valjeva, negde n

POGLEDAJTE SEMAFOR

subota, 21 maj 2016 09:49
Sa utakmicom u Železniku, i porazom METALCA, je pala i poto
-

GL.ODG. UREDNIK SPORTSKOG PORTALA

sport014.rs MIROSLAV RISTIVOJEVIĆ-MIKA

IMG 20141003 093033

vtv

SLUČAJAN IZBOR

-

VIDEO MESECA

Sport 014 na Facebook

WEB DIZAJN FILAKS MUSIC-REFERENCE