top tim

Terziću novi mandat

Od mirnog početka i isto takve diskusije do burnog kraja, tako bi se u najkraćem mogla opisati redovna izborna skupština Fudbalskog saveza grada Valjeva, na kojoj je za novi četvorogodišnji mandat reizabran dosadašnji predsednik Radovan Terzić. On je u drugom krugu dobio više glasova od protivkandidata Gorana Starčevića.

U sali gradske kuće prisutno je bilo svih 40 delegata, Terzić je u prvom krugu dobio 19 a Starčević 17 glasova. Kako nije bilo proste većine od ukupnog broja članova skupštine, prešlo se na drugi krug, gde je odlučivala prosta većina od delegata koji glasaju, a u kom je Terzić dobio 23, a Starčević 6 glasova.

Pre samog glasanja delegati su se izjašnjavali o načinu izbora predsednika, jer je Starčević, koji je na skupštini predstavljao Sudijsku organizaciju Valjeva, tražio da glasanje bude pojedinačnom prozivkom a ne dizanjem ruke, što i jeste jedna od mogućnosti po statutu. Ipak, delegati su glasanjem odlučili da se izbor izvrši dizanjem ruke. Sam finiš skupštine doneo je i bučne proteste nekoliko gostiju, koji su imali primedbe na sam proces glasanja, što je, reklo bi se, i ilustracija trenutnog stanja u srpskom fudbalu, ali se sve ipak završilo mirno.

Pored predsednika Terzića, novi izvršni odbor činiće potpredsednik Uglješa Janjić, Dragan Andrić, Pantelija Živanović, Života Janković, Pavle Milutinović, Darko Pošarac, Milan Gajić, Dejan Joksimović, Zoran Lučić i Vojkan Kokošar.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Powered by PowerNet Solutions

 

IMA LI NADE

četvrtak, 22 septembar 2016 20:49
Izmedju ABA Lige, KLS-a, KK Ravne Gore i KK Valjeva, negde n

POGLEDAJTE SEMAFOR

subota, 21 maj 2016 09:49
Sa utakmicom u Železniku, i porazom METALCA, je pala i poto
-

GL.ODG. UREDNIK SPORTSKOG PORTALA

sport014.rs MIROSLAV RISTIVOJEVIĆ-MIKA

IMG 20141003 093033

vtv

SLUČAJAN IZBOR

Novogodišnji turnir - rezultati 9. dana

Rezultati 9. dana Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (12.01.)

Lako sa Pančevcima

Metalac - Dinamo (Pančevo) 37:28 (17:13) Bez većih problema, iako opterećeni povredama, koje ih prate od utakmice sa Napretkom, rukometaši Metalca upisali su i šestu pobedu u prvenstvu, pa je jasno da ekipa trenera Jokanovića može mnogo više od pukog opstanka u ligi. Problema je u susretu sa Pančevcima bilo jedino na samom početku, ali dileme oko pobednika ni u naznakama, jer je razlika u kvalitetu ekipa bila očigledna.

Radnički blizu "Prve srpske"

Pobedom nad direktnim rivalom Mileševcem iz Prijepolja, košarkaši Radničkog došli su na korak od plasmana u Prvu regionalnu ligu Zapad, popularnu "Prvu spsku". U prepunoj hali Student, "narandžasto - plavi" su sa 80:70 (21:16, 20.18, 16:21, 23:15) savladali Prijepoljce, koji su pre samo sedam dana na svom terenu slavili sa 89:60.
-

VIDEO MESECA

Sport 014 na Facebook

WEB DIZAJN FILAKS MUSIC-REFERENCE