top tim

Rekonstruisan teren u Petoj

Za kratko vreme dva košarkaška terena u Valjevu, a oba važe za svojevsne hramove valjevskog basketa, dobila su novo ruho. Nakon "Studenta", sređeno je i igralište u OŠ "Sestre Ilić", zahvaljujući kompaniji "Frikom", koja 40. rođendan obeležava između ostalog i rekonstrukcijom isto toliko otvorenih košarkaških terena. Novoizabrani kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić, koji je košarkaški pronodao na terenu Pete škole, imao je, kako sam kaže, to zadovoljstvo da otvori oba renovirana igrališta u Valjevu, uz nadu da će sa njih neki novi klinci krenuti njegovim stopama.

- Stvarno sam ponosan što sam deo akcije "Frikoma", zajedno sa Košarkakim savezom Srbije, i mislim da je ovo prav stvar. Često kažem da bi i mi verovatno bilji bolji igrači  da smo imali ovakve terene. Ja sam odrastao upravo na ovom terenu i koliko se sećam da donjem košu nije ni bilo obruča. Ovo je stvarno sjajna akcija.

IMG 3941

Neizbežna tema je reprezentacija. Okupljanje je za dva dana, a sledi evropski šampionat i prilika da se ode na Olimpijske igre u Rio.

- Moram da priznam da nisam neto puno radio u pauzi, sezona je bila veoma naporna i bio mi je potreban odmor. Ipak, nema brige za fizičku spremu. Osvajanjem srebra u Španiji sami smo sebi postavili ozbiljan zadatak, ali Rio je veliki motiv. Ni ja, ali ni drugi igrači iz ove generacije, nismo bili na Olimpijskim igrama, što je kruna karijere svakog sportiste. Predstoji nam veliki rad i svi sa nestrpljenjem čekamo da konačno krene, da pokušamo da još jednom obradujemo naš narod.

IMG 3951

Još jednom je Miloš imao dosta posla da podeli veliki broj autograma i udovolji brojnim zahtevima za fotografisanje, ali tako je to kada ste kapiten reprezentacije i jedan od najboljih igrača Evrope. Može se reći i ponos Valjeva.

IMG 3959

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Powered by PowerNet Solutions

 

IMA LI NADE

četvrtak, 22 septembar 2016 20:49
Izmedju ABA Lige, KLS-a, KK Ravne Gore i KK Valjeva, negde n

POGLEDAJTE SEMAFOR

subota, 21 maj 2016 09:49
Sa utakmicom u Železniku, i porazom METALCA, je pala i poto
-

GL.ODG. UREDNIK SPORTSKOG PORTALA

sport014.rs MIROSLAV RISTIVOJEVIĆ-MIKA

IMG 20141003 093033

vtv

SLUČAJAN IZBOR

-

VIDEO MESECA

Sport 014 na Facebook

WEB DIZAJN FILAKS MUSIC-REFERENCE