Još jedan remi

Budućnost Krušik 2014 - Polet 0:0

Valjevo, stadion "Krušik". Gledalaca: 200. Sudija: Njegoš Tubić (Kragujevac). Žuti kartoni: Stjelja (Budućnost Krušik), Jovanović i Čakarević (Polet).

Budućnost Krušik 2014: Vojisavljević, A. Ilić, Stjelja, Jevtić, Gentić, Stevanović, Nešić (od 67. min. Milošević), Čočović (od 61. min. Milinković), S. Ilić, Rašević, Baljak.

Polet: Čabarkapa, Maksimović, Nikolić, Perišić, Knežević, Kalajanović, Tomić (od 88. min. Čakarević), Jovanović (od 74.min. Drakulić), Mihajlović, Protić, Stojić.

Imala je ekipa Budućnost Krušika mnogo više šansi ali je još jednom ispoljila svoju najveću boljku - neefikasnost.

Domaći tim je bio nadmoćniji u većem delu prvog poluvremena, solidne prilike su mu se ukazale kada je Čočović u 12. minutu odlično izveo slobodan udarac sa preko 20 metara, a Čabarkapa jedva uspeo da odbrani i kada je minut kasnije šut Gentića nakon lepe akcije, golman gostiju skrenuo preko gola. Možda najbolja šansa ukazala se kapitenu Raševiću u 39. minutu, ali je njegov udarac iz neposredne blizine, posle vrlo dobrog centaršuta Baljka završio pored stative. Jedinu ali stopostotnu šansu za Polet u 42. minutu propustio je Stojić koji je odlično driblao u kaznenom prostoru domaćina i plasiro loptu tik pored statice Vojisavljevićevog gola.

U nastavku, apsolutna dominacija domaćina i najmanje četiri velike šanse. Najpre je Rašević u 62. minutu oklevao i propustio sjajnu priliku, deset minuta kasnije Baljak idealno centrira, a Milošević glavom šalje loptu u stativu. Nakon što je malo kasnije Baljak za delić sekunde zakasnio na centaršut Stefana Ilića, u samoj završnici usledila je najbolja prilika, ali je Miloševićev šut odbrana gostiju zaustavila na samoj gol liniji.

Sport 014 na Facebook