Remi u Požegi

Sloga - Budućnost Krušik 2014 1:1 (0:0)

Stadion Sloge, Gledalaca 200. Sudija: Ivan Nikitović (Čačak).

Strelci: 0:1 Kosić u 54., 1:1 Kuveljić u 81. minutu.

Žuti katroni: Đorđević, Rašević i Baljak (Budućnost Krušik 2014). Crveni kartoni: Baljak u 70., Đorđević u 78. minutu, trener Dejan Nikolić, pomoćni trener Zoran Prokić (Budućnost Krušik 2014).

 Sloga: Rumenić, Đokić (Đorđilović), Radovanović, Ćendić, Nikolić, Filipović, Ružičić, Arsić (Kulizić), Kuveljić, Plazinić, Stanković (Vukašinović).

Budućnost Krušik 2014: Vojisavljević, Đorđević, Stjelja, Čočović, Gentić, Stevanović, Kosić (Nešić), Ilić, Rašević (Đurić), Baljak (Đermanović).

Borbena utakmica u Požegi u kojoj je fost bio bliži pobedi, i koju je bespotrebnom "kartonijadom" u završnici upropastio sudija Nikitović iz Čačka.

Organizovani i disciplinovani Valjevci u poptunosti su otupeli oštricu napada Sloge, koja do finiša, koji je odigrala sa igračem više, nije uspela da napravi nijednu pravu priliku. Gosti su poveli iz lepe akcije, tropotezno je nadigrana odbrana Sloge, za rutinsku egzekuciju Kosića na pas Ilića.

U završnici je ulogu glavnog aktera preuzeo arbitar Nikitović, koji je najpre zbog prigovora isključio Baljka koji je u tom trenutku posle izmene bio na klupi za rezerve. Napadač Budućnost Krušika ranije je dobio žuti karton, zbog šutiranja lopte posle sudijskog znaka, prilikom jedne sumnjive situacije, kada  mu je zbog navodnog ofsajda poništen pogodak. Zatim je drugi žuti karton dobio i Đorđević, a neminovnu nervozu na klupi Valjevaca Nikitović je "smirio" pokazavši put u svlačionici najpre pomoćniku Prokiću, a zatim i šefu struke Nikoliću.

Doamćin je brzo iskoristio brojčanu prednost i, posle kornera i udarca Kuveljića glavom došao do boda.

U narednom kolu Budućnost Krušik doćekuje Polet iz Ljubića.

Sport 014 na Facebook