Biti ili ne biti

U šestom kolu Prve lige odbojkašice Valjeva u subotu od 19 časova u Hali sportova dočekuju Crnokosu iz Kosjerića, a uz skor od dve pobede i tri poraza i šest bodova na kontu, što je sigurno manje od očekivanog, duel sa starim rivalom dočekuje se kao "biti ili ne biti". Osvajanje celog plena omogućilo bi Valjevkama da bez tako velikog pritiska uđu u predstojeće mečeve, a otežavajuća okolnost su povreda kapitena Ane Čuture, odnosno bolest Isidore Stanojević. Ipak, Valjevo će na megdan Crnokosi, koju predvodi najbolji igrač valjevskog tima iz prošle sezone Nikolina Tomić, u kompletnom sastavu.

 

- Imamo dosta problema - počinje priču kapiten Ana Čutura - razbolela se Isidora Stanojević, a ja još nisam u potpunosti zalečila povredu prsta. Bilo je i problema sa terminina u hali, ali moramo smoći snage da u ovom meču osvojimo sva tri boda i priključimo se sredini tabele. Što se mene tiče, ovaj meč je sigurno "biti ili ne biti".

I pored silnih nedaća i ubedljivog poraza od ekipe Beograda (0:3), trener Valjeva Danilo Pejović je optimista.

- Beograd smo već preboleli. Devojke svojim zalaganjem i ponašanjem na treninzima apsolutno opravdavaju očekivanja, pa očekujem dobar rezultat protiv Crnokose, koja je sigurno protivnik za poštovanje - navodi Pejović i kaže da će klub do kraja meseca pokušati da angažuje još jedno pojačanje koje bi "pravilo razliku".

Sport 014 na Facebook