top tim

Valjevci predali tron

Karađorđe - Budućnost Krušik 2014 0:0

Sudija: Marko Majstorović (Smederevska Palanka)

Karađorđe: Marjanović, Doderović, Arsić, Jovančević, Radovanović, Srećković, Marinković, Dulanović (Milošević), Brkić (Vasiljević), Matanović, Milovanović (Lazarević).

Budućnost Krušik 2014: Ranković, Kosić (Maksimović), Gentić, Tomić, Živanović, Jevtić, Ilić, Đurić (Marković), Rašević, Baljak (Nešić), Rajevac.

 

Najslabiju partiju u sezoni fudbaleri Budućnost Krušika 2014 pružili su u Topoli u duelu sa "fenjerašem", a remijem su posle sedam kola prepustili lidersku poziciju ekipi Loznice, koja je sa 5:0 savladala Jošanicu u Novom Pazaru. Tek nekoliko prilika stvorili su izabranici Slaviše Božićića, najveću u 12. minutu, kada je Rašević sa desetak metara šitirao po zemlji i pogodio stativu. Pripretili su Valjevci još nekoliko puta u prvom poluvremenu, dok su u drugom poluvremenu bili bez prave ideje kako da ugroze gol Marjanovića.

Nastavak je protekao u velikom broju prekida i težnji domaćina da odugovlačenjem dobije na vremenu, a čak je ekipa Karađorđa mogla i do celog plena da je Matanović u poslednjem minutu bio prisebniji.

U osmom kolu Budućnost Krušik 2014 dočekuje Zvižd iz Kučeva.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Powered by PowerNet Solutions

 
-

GL.ODG. UREDNIK SPORTSKOG PORTALA

sport014.rs MIROSLAV RISTIVOJEVIĆ-MIKA

IMG 20141003 093033

vtv

SLUČAJAN IZBOR

-

VIDEO MESECA

Sport 014 na Facebook

WEB DIZAJN FILAKS MUSIC-REFERENCE