top tim

Produžena saradnja

Kako prenosi zvanični sajt kluba FK Budućnost Krušik 2014 i trener Slaviša Božičić produžili su saradnju. Naime, na sastanku upravnog odbora razmatrana je aktuelna situacija u klubu i analizirani su rezultati u dosadašnjem delu sezone. Izdato je saopštenje koje prenosimo u celosti.

 

- Posle dva meseca saradnje sa šefom stručnog štaba Slavišom Božičićem, Upravni odbor fudbalskog kluba Budućnost Krušik 2014, je na sastanku koji je održan u sredu 24. septembra, a analizirajući uspeh kluba u prvih šest odigranih kola, doneo odluku da se stručnom štabu na čelu sa aktuelnim prvim trenerom, ukaže poverenje i ponudi nastavak vođenja tima. Samim tim dogovoreno je da se se sa trenerom Slavišom Božičićem radi dalje uspešne saradnje potpiše ugovor na godinu dana sa mogućnošću produžetka na još jednu godinu, a sve u cilju postizanja što boljih rezultata kako bi se stvorili uslovi za eventualno osvanje prvog mesta i prelazak u Prvu ligu Srbije. Radi ostvarenje zacrtanih ciljeva Upravni odbor će u periodično vršiti analizu postignutih rezultata i donositi adekvatne odluke.

Posle šest kola u Srpskoj ligi Zapad Budućnost Krušik 2014 je, sa pet pobeda i jednim remijem, na liderskoj poziciji, sa bodom više u odnosu na drugoplasiranu Loznicu.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Powered by PowerNet Solutions

 

IMA LI NADE

četvrtak, 22 septembar 2016 20:49
Izmedju ABA Lige, KLS-a, KK Ravne Gore i KK Valjeva, negde n

POGLEDAJTE SEMAFOR

subota, 21 maj 2016 09:49
Sa utakmicom u Železniku, i porazom METALCA, je pala i poto
-

GL.ODG. UREDNIK SPORTSKOG PORTALA

sport014.rs MIROSLAV RISTIVOJEVIĆ-MIKA

IMG 20141003 093033

vtv

SLUČAJAN IZBOR

-

VIDEO MESECA

Sport 014 na Facebook

WEB DIZAJN FILAKS MUSIC-REFERENCE