Tajdić iz mrtvog ugla

Radnički - Sevojno 1:0 (0:0)  (VIDEO PRILOG)

Sudija: Zoran Matić (Krupanj)

Strelac: Tajdić u 52. minutu

Radnički: Novaković, Stevanović, Ašković, Popović, J. Živanović, Tajdić, Đurić, Đukić (Tešić), Gošić (V. Živanović), Rajković, Aleksić (Dragojević).

Sevojno: Lojanica, Živković, Mlađenović, Cvijović, Goronjić, Milivojević (Marić), Karadarević, Nedeljković (Vranjevac), Radović, Vuković, Pejić (Kovačević).

Drugu pobedu u sezoni fudbaleri Radničkog ostvarili su protiv tima sa kojim su prošle sezone vodili veliku borbu za opstanak. I ovoga puta valjevski tim bio je uspešniji u fudbalskoj prestavi koja po kvalitetu nije zadovoljila dvestotinak gledalaca na Petom puku.

 

U prvom poluvremenu domaćin je imao terensku inicijativu, ali Gošić i Aleksić dobre šanse nisu uspeli da pretvore u pogodak. Iz prve prave akcije u nastavku Radnički je poveo. Đukić je šutirao sa dvadesetak metara, golman Lojanica samo kratko odbio loptu, a Tajdić sa same gol aut linije uspeo da je od stative pošalje u mrežu.

Do kraja meča Sevojno je imalo šanse preko Nedeljkovića i Vukovića, a Radnički preko Gošića i Rajkovića, ali se rezultat nije menjao.

U 6. kolu Zone Drina Radnički dočekuje Zlatar iz Nove Varoši.

Sport 014 na Facebook