Het trik Gošića za prvu radost

Radnički - Rađevac (Krupanj) 4:1 (2:0)

Sudija: Miloš Vitić (Užice)

Strelci: Rajković u 7. i Gošić u 33., 57., i 64. minutu za Radnički, a Aličić u 75. minutu za Rađevac.

Radnički: Novaković, Ašković (S. Đukić), Marković, V. Đukić, Stevanović, Tajdić (Tešić), Đurić, Popović, Gošić (Živanović), Rajković, Aleksić.

Rađevac: Divljaković, Aličić, Vasiljević (marković), Arsenović, Stefanović (Stanić), Pajić, Petrović (Mirko Ilić), Mijajlović, Đuričić, Mladen Ilić, Vasić.

Prvotiv Rađevca iz Krupnja, novajlije, ali i ekipe koja je jedina posle dva kola imala šest bodova u Zoni Drina, Radnički je pokazao da, kada se sve kockice slože, može da se bori za gornji dom.

Lidera je načeo Rajković, kome je posle izbolikranog šuta Aleksića i reakcije Gošića u kaznenom protoru gostiju preostalo da loptu iz neposredne blizine samo ugura u praznu mrežu. Vođstvo je duplirao Gošić, prizemnim udarcem iz situacije koja je "mirisala" na ofsajd, ali je zastavica pomoćnog sudije ostala spuštena. Prva polovina drugog poluvremena donela je i konačnu odluku oko ishoda, Gošić je sa još dva pogotka bivšem klubu došao do het trika, a oba puta asistent je bio Tajdić. Počasni pogodak za Rađevac postigao je Aličić udarcem glavom na centaršut Vasića.

U četvrtom kolu Radnički će gostovati Slogi u Sjenici.

Sport 014 na Facebook