top tim

Savladani Paraćinci

Veoma važnu pobedu ostvarili su šahisti VŠK "Sveti Nikolaj" u 4. kolu Prve lige Srbije u Rumi. Savladali su Valjevci ekipu Paraćina sa 4:2, pa se, iako trijumf nije doneo pomak sa sedme pozicije na tabeli, lakše diše, jer je distanca u odnosu na ekipe koje su u opasnoj zoni sada četiri boda.

Miroljubivo je bilo na prve dve table jer su remijem završene partije Atalik - Lupulesku i Branković - Milanović. Goran Arsović je bolji rejting u odnosu na Milanovića na trećoj tabli potvrdio pobedom, mladi Velimir Ivić je nastavio sa oscilacijama porazom od Cvetanovića, ali su Božić pobedom protiv Matije Ivića na petoj tabli, odnosno Popović trijumfom protiv Dimitrijevića na šestoj ploči, doneli ceo plen VŠK-u.

Jugović je odigrao 3:3 sa Novosadskim šah klubom, zadržao je prvo mesto, ali sa samo jednim bodom prednosti u odnosu na beogradsku Itaku, Sloven iz Rume i Jelicu iz Goračića.

U 5. kolu VŠK "Sveti Nikolaj" igra protiv izuzetno jakog sastava Itake, sa Ivaniševićem, Inđićem, Vučkovićem, Rusom Oparinom...

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Powered by PowerNet Solutions

 

IMA LI NADE

četvrtak, 22 septembar 2016 20:49
Izmedju ABA Lige, KLS-a, KK Ravne Gore i KK Valjeva, negde n

POGLEDAJTE SEMAFOR

subota, 21 maj 2016 09:49
Sa utakmicom u Železniku, i porazom METALCA, je pala i poto
-

GL.ODG. UREDNIK SPORTSKOG PORTALA

sport014.rs MIROSLAV RISTIVOJEVIĆ-MIKA

IMG 20141003 093033

vtv

SLUČAJAN IZBOR

-

VIDEO MESECA

Sport 014 na Facebook

WEB DIZAJN FILAKS MUSIC-REFERENCE