Pobeda jedini cilj

Ubedljiv trijumf protiv Jošanice već je u arhivi, fudbaleri Budućnost Krušika 2014 privode kraju pripreme za meč drugog kola Srpske lige Zapad, u kom će ugostiti ekipu Bana iz Raške (subota, stadion Krušik, 17 časova). Po viđenom u prvom kolu valjevski tim na domaćem terenu ima ulogu apsolutnog favorita protiv Raščana, koji su na premijeri poraženi na svom bunjištu od kostolačkog Rudara (1:2). Jedan od strelaca protiv Jošanice i stub odbrane Budućnost Krušika 2014 Ivan Gentić, koji se nakon nekoliko godina vratio u valjevski fudbal, kaže da su on i saigrači spremni za novu pobedu koja bi im omogućila ostanak na vrhu tabele.

 

- Odigrali smo dobro u Novom Pazaru, mogli smo da pobedimo i sa većom razlikom. Drago mi je što sam se vratio u Valjevo i mislim da imamo kvalitet za sam vrh tabele. U poslednjoj nedelji smo odlično trenirali, spremni smo da za borbu svih 90 minuta i nadam se da ćemo se na kraju radovati, zajeno sa navijačima koje pozivam da nas podrže, kako na ovoj, tako i na narednim utakmicama.

Obzirom da je ekipa Bana poražena kod kuće na startu, breme favorita sigurno je na plećima izabranika Slaviše Božićića.

- Moramo biti oprezni. Ekipa Bana jeste poražena od Rudara, ali imamo informacije da su prvi deo susreta bili daleko bolji rival. Sigurno neće biti lako, ali siguran sam da ćemo uspeti da postignemo makar gol više od protivnika - kaže Ivan Gentić.

Sem povređenog Aleksandra Ilića svi igrači su spremni za duel sa Raščanima. Direktan prenos meča možete pratiti na Vujić televiziji, kao i na na našem sajtu.

Sport 014 na Facebook