Valjevke još jednom maksimalne

Valjevo - Sterija 3:0 (25:17, 25:16, 25:23)

Odbojkašice Valjeva sigurno koračaju ja Prvoj ligi. Novom maksimalnom pobedom, što je deveti trijumf u nizu uz samo jedan izgubljen set, devojke trenera Pejovića ostale su na drugoj poziciji, a mečevi u naredna dva kola verovatno će i odlučiti hoće li se Valjevke i sa kog mesta plasirati u viši rang.

Imala je i ekipa Sterije momente dobre igre i pokazala zbog čega je u vrhu tabele. Gošćama je pripao početak drugog seta, dok su trećem do samog finiša i serije servisa Bojane Čelić vodile. Od 24:19 uspele su Beograđanke da nanižu četiri poena, ali je smeč Tomićeve bio dovoljan da se overi maksimalna pobeda.

Generalno, bila je ovo još jedna dobra partija Valjevki, uz manje probleme sa prijemom u pojedinim delovima meča, ali se to nije odrazilo na rezultat. Najzapaženija u redovima Valjeva bila je Stojković, dok se kod gošći istakla Surla.

Valjevo, Hala sportova. Gledalaca: 200. Sudije: Tulimirović, Marković (Obrenovac).

Valjevo: Tomić 9, Stojković 16, Petović 7, Gonzalez Tomašević 8, Pandeva 1, A. Živković, K. Čelić (libero), B. Čelić 9, M. Živković (libero), Mitrović, Medarević 2. Trener: Pejović.

Sterija: Stakić (Libero), Vesković, Cekić (libero), Surla 10, Vuković 5, Lončar 6, Miloševski 7, Tatić 2, Kokolj 3, Piperski 1, Milanov 1. Trener: Milenković.

Sledeći meč odbojkašice Valjeva odigraće protiv Žablja u gostima.

Sport 014 na Facebook