Jadar cilja Okrug

Jedan od najmlađih fudbalskih kolektiva u Valjevu, gradski fudbalski klub Jadar 2013, ambiciozno ulazi u drugi deo šampionata u Međuopštinskoj ligi Zapad. Momci sa "Suve česme" okupili su se u utorak, trener Rodoljub Zdravković izvršio je prozivku, a na spisku novajlija za sada je osam imena.

Ekipi Jadra 2013 pristupili su: Veličko Petrović (Osečina), Mateja Nikolić (Loznica), Slavko Milutinović (Liplje), Marko Radovanović (Mali korak), Željko Stevanović (Mladost), Nemanja Maletić (Beloševac), Uroš Plećić (Junior Novo Naselje) i Željko Đokić (Crnokosa Kosjerić). Otišli su Miroslav Ilić (Kotešica) i Ivan Mitrović (Bujačić).

Za sada je zakazako šest prijateljskih utakmica, a u Jadru 2013 se nadaju da će uspeti da pronađu još četiri protivnika do starta prolećnog dela šampionata. Ambijcije su da se od jeseni klub nađe u Okružnoj ligi Kolubara.

Takođe, ističu da su ponosni na posetu, jer svaki meč prati preko 200 gledalaca, što je jedan od bitnih činilaca "neosojive tvrđave na Suvoj česmi". Neizbežno je i "treće poluvreme".

Jadar 2013 je prvi deo sezone završio na drugoj poziciji, sa dva boda manje u odnosu na Ribnikar iz Pecke. U prvom prolečnom kolu momci trenera Zdravkovića dočekuju ekipu Popadića.

Sport 014 na Facebook