top tim

Gorenje pomaže valjevski sport

Kompanija Gorenje d.o.o. Valjevo biće sponzor valjevskog vaterpolo kluba Valjevo, odbojkaškog kluba VA 014, fudbalskog kluba Radnički i rukometnog kluba Metalac. Ugovori o sponzorstvu potpisani su danas sa predsednicima klubova u prisustvu zamenika gradonačelnika Dragana Jeremića. On je naglasio ovom prilikom da je prioritet grada Valjeva u oblasti sporta, podrška klubovima koji ulažu u mlade selekcije jer je to ulaganje u budućnost.

- Kompanija Gorenje je pokazala veliku društvenu odgovornost i podržala je valjevske klubove.Vaterpolo klub Valjevo je član Prve A lige, koja je najuspešnija u Srbiji, ima preko 150 dečaka i devojčica. Tu je i odbojkaški klub VA 014 koji je ove godine ima najuspešnije pionire, što se tiče tih mlađih selekcija, i ovaj klub je proglašen za najbolji odbojkaški klub u gradu za 2016. godinu. Fudbalski klub Radnički ima omladinsku selekciju koja igra u najkvalitetnijem rangu takmičenja u Srbiji sa Zvezdom i Partizanom, što je najveći rang koji je jedan klub iz Valjeva imao kada govorimo o mlađim selekcijama. Rukometni klub Metalac takođe mnogo ulaže u mlađe kategorije, a prioritet grada je da na neki način stane uz te klubove - rekao je na današnjoj konferenciji za novinare prilikom potpisivanja ugovora o sponzorstvu, zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić i zahvalio se kompaniji Gorenje d.o.o Valjevo.

Jeremić je naglasio da će grad Valjevo i dalje podržavati sportske klubove, ulagati u razvoj sportske infrastrukture, jer Valjevo ima intenciju da bude grad sporta i da animira decu da se aktivno bave sportom.

- Grad Valjevo je u 2017. godini budžetom opredelio 59 miliona dinara za finansiranje sportskih klubova i devet miliona za projekte iz oblasti sporta - naglasio je zamenik gradonačelnika.

Direktor Gorenje d.o.o Valjevo Boris Pavčnik naglasio je ovom prilikom da je kompanija Gorenje društveno odgovorna kompanija koja daje podršku sportskim klubovima u Valjevu.

- Ta podrška iskazuje se kroz davanje donacija sportskim klubovima svake godine. U ovoj godini će vrednost donacija za sportske klubove u Valjevu iznositi šest miliona dinara. Naša namera je bila da se taj iznos podeli što većem broju sportskih klubova i to onim klubovima koji angažuju što više dece i mladih. Nadam se da ćemo nastaviti na taj način i u narednim godinama - rekao je ovom prilikom Pavčnik.

Ugovore o sponzorstvu sa kompanijom Gorenje d.o.o Valjevo potpisali su predsednik vaterpolo kluba Valjevo dr Zoran Jokić, predsednik odbojkaškog kluba VA 014 Ivan Jakovljević, predsednik fudbalskog kluba Radnički Dejan Joksimović i predsednik rukometnog kluba Metalac Miroslav Gajić. Zahvalivši se kompaniji Gorenje i lokalnoj samoupravi, predsednici klubova su na današnjoj konferenciji za novinare ukazali na važnost sponzorskih ugovora i podršku koja je neophodna za dalje ulaganje u razvoj sporta u Valjevu.

www.valjevo.rs

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Powered by PowerNet Solutions

 

IMA LI NADE

četvrtak, 22 septembar 2016 20:49
Izmedju ABA Lige, KLS-a, KK Ravne Gore i KK Valjeva, negde n

POGLEDAJTE SEMAFOR

subota, 21 maj 2016 09:49
Sa utakmicom u Železniku, i porazom METALCA, je pala i poto
-

GL.ODG. UREDNIK SPORTSKOG PORTALA

sport014.rs MIROSLAV RISTIVOJEVIĆ-MIKA

IMG 20141003 093033

vtv

SLUČAJAN IZBOR

Jadar cilja Okrug

Jedan od najmlađih fudbalskih kolektiva u Valjevu, gradski fudbalski klub Jadar 2013, ambiciozno ulazi u drugi deo šampionata u Međuopštinskoj ligi Zapad. Momci sa "Suve česme" okupili su se u utorak, trener Rodoljub Zdravković izvršio je prozivku, a na spisku novajlija za sada je osam imena.

Najbolji Osman i Jasmina

Uz ipak nešto slabiju konkurenciju i nešto manji broj takmičara od očekivanog, održana je 19. Svetosavska atletska trka, na kojoj su trijumfovali Osman Junuzović u muškoj i Jasmina Pruginić u ženskoj konkurenciji.

Itaka odolela Valjevcima

Prvi remi VŠK "Sveti Nikolaj" u Prvoj ligi Srbije. Nakon tri pobede, valjevski tim je zaustavila ekipa Itake iz Beograda, pokazavši da su je sa pravom svrstavali u krug favorita za titulu. Bilo je 3:3, ali za tablama nije bilo miroljubivo, jer nijedna partija nije završena remijem!
-

VIDEO MESECA

Sport 014 na Facebook

WEB DIZAJN FILAKS MUSIC-REFERENCE