top tim

Gorenje pomaže valjevski sport

Kompanija Gorenje d.o.o. Valjevo biće sponzor valjevskog vaterpolo kluba Valjevo, odbojkaškog kluba VA 014, fudbalskog kluba Radnički i rukometnog kluba Metalac. Ugovori o sponzorstvu potpisani su danas sa predsednicima klubova u prisustvu zamenika gradonačelnika Dragana Jeremića. On je naglasio ovom prilikom da je prioritet grada Valjeva u oblasti sporta, podrška klubovima koji ulažu u mlade selekcije jer je to ulaganje u budućnost.

- Kompanija Gorenje je pokazala veliku društvenu odgovornost i podržala je valjevske klubove.Vaterpolo klub Valjevo je član Prve A lige, koja je najuspešnija u Srbiji, ima preko 150 dečaka i devojčica. Tu je i odbojkaški klub VA 014 koji je ove godine ima najuspešnije pionire, što se tiče tih mlađih selekcija, i ovaj klub je proglašen za najbolji odbojkaški klub u gradu za 2016. godinu. Fudbalski klub Radnički ima omladinsku selekciju koja igra u najkvalitetnijem rangu takmičenja u Srbiji sa Zvezdom i Partizanom, što je najveći rang koji je jedan klub iz Valjeva imao kada govorimo o mlađim selekcijama. Rukometni klub Metalac takođe mnogo ulaže u mlađe kategorije, a prioritet grada je da na neki način stane uz te klubove - rekao je na današnjoj konferenciji za novinare prilikom potpisivanja ugovora o sponzorstvu, zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić i zahvalio se kompaniji Gorenje d.o.o Valjevo.

Jeremić je naglasio da će grad Valjevo i dalje podržavati sportske klubove, ulagati u razvoj sportske infrastrukture, jer Valjevo ima intenciju da bude grad sporta i da animira decu da se aktivno bave sportom.

- Grad Valjevo je u 2017. godini budžetom opredelio 59 miliona dinara za finansiranje sportskih klubova i devet miliona za projekte iz oblasti sporta - naglasio je zamenik gradonačelnika.

Direktor Gorenje d.o.o Valjevo Boris Pavčnik naglasio je ovom prilikom da je kompanija Gorenje društveno odgovorna kompanija koja daje podršku sportskim klubovima u Valjevu.

- Ta podrška iskazuje se kroz davanje donacija sportskim klubovima svake godine. U ovoj godini će vrednost donacija za sportske klubove u Valjevu iznositi šest miliona dinara. Naša namera je bila da se taj iznos podeli što većem broju sportskih klubova i to onim klubovima koji angažuju što više dece i mladih. Nadam se da ćemo nastaviti na taj način i u narednim godinama - rekao je ovom prilikom Pavčnik.

Ugovore o sponzorstvu sa kompanijom Gorenje d.o.o Valjevo potpisali su predsednik vaterpolo kluba Valjevo dr Zoran Jokić, predsednik odbojkaškog kluba VA 014 Ivan Jakovljević, predsednik fudbalskog kluba Radnički Dejan Joksimović i predsednik rukometnog kluba Metalac Miroslav Gajić. Zahvalivši se kompaniji Gorenje i lokalnoj samoupravi, predsednici klubova su na današnjoj konferenciji za novinare ukazali na važnost sponzorskih ugovora i podršku koja je neophodna za dalje ulaganje u razvoj sporta u Valjevu.

www.valjevo.rs

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Powered by PowerNet Solutions

 

IMA LI NADE

četvrtak, 22 septembar 2016 20:49
Izmedju ABA Lige, KLS-a, KK Ravne Gore i KK Valjeva, negde n

POGLEDAJTE SEMAFOR

subota, 21 maj 2016 09:49
Sa utakmicom u Železniku, i porazom METALCA, je pala i poto
-

GL.ODG. UREDNIK SPORTSKOG PORTALA

sport014.rs MIROSLAV RISTIVOJEVIĆ-MIKA

IMG 20141003 093033

vtv

SLUČAJAN IZBOR

Đokić: Pad koncentracije

Tako blizu, a tako daleko. Bila je pobeda u "Draženovom domu" na dohvat ruke košarkašima Metalca, ali su je, pre svega svojim greškama u finišu ispustili. Sada je opstanku bliža Cibona, dok Valjevci moraju kod kuće da "vade ksetenje iz vatre" protiv nepredvidive Krke. Nakon meča trener Metalca Vladimir Đokić priznao je da je pad koncentracije njegovih izabranika u finišu bio ključan.

Jedinstvo stalo u Divcima

OFK Divci - Jedinstvo (Ub) 2:2 (2:2) (Stanojević 8., 25. - Alempijević 2., 27. minut) U zanimljivoj utakmici Divci i Jedinstvo podelili su bodove. Borbeni domaćin odoleo je favorizovanim gostima, od kojih se sigurno očekivalo više, obzirom na ambicije i poziciju na tabeli. Divčani su pokazali da imaju kvalitet za opstanak u ligi, dok će Ubljani morati daleo bolje, ukoliko žele da ozbiljnije ugroze lidera iz Prova. 

Itaka pobedila VŠK

Šahisti beogradske Itake slavili su očekivanu pobedu protiv VŠK-a "Sveti Nikolaj" u 5. kolu Prve lige Srbije u Rumi. Jedan od favorita čitavog takmičenja pobedio je sa 4:2, ali je meč doneo interesantnu borbu, gde nijedna partija nije okončana remijem.
-

VIDEO MESECA

Sport 014 na Facebook

WEB DIZAJN FILAKS MUSIC-REFERENCE