top tim

Najbolji Jovanović i Markovićeva

Rvač valjevske Mladosti Marko Jovanović i karatiskinja KK „014“ Jovana Marković izabrani su od strane Sportskog saveza Valjeva za najbolje sportiste grada u prethodnoj godini. Na prigodnoj svečanosti u Valjevskoj gimnaziji održana je i redovna sednica Skupštine gde je za novog – starog predsednika izabran Radovan Terzić, ujedno i prvi čovek valjevske fudbalske organizacije. 

Za najbolji sportski kolektiv izabran je član Prve lige Srbije odbojkaški klub VA 014 Gorenje, dok je prizanje za stručnjaka godine pripalo treneru ovog kolektiva Mirku Ristoviću. Mladi odbojkaš istog kluba Bojan Jevtović i rukometaš ORK Metalca Marko Ćaćić najbolji su mladi sportisti grada, dok je u ženskoj konkurenciji ovo prizanje dobila plivačica Valisa Anđelija Damnjanović. Za najboljeg sportskog radnika proglašen je sportski direktor pomenutog plivačkog kluba i predsednik triatlon kluba ATP Branislav Kovačević, dok je nagradu za životno delo dobio Milan Korać, dugogodišnji odbojkaški trener i profesor koji je na put izveo mnoge mlade generacije. Pored njih priznanja su pripala i mnogim mladim sportistima kao motiv za dalji rad i uspehe.

Pre proglašenja najboljih u gradu kraj Kolubare posebna priznanja pripala su valjevskim olimpijcima Milošu Teodosiću, Ani Subotić i Tamari Salaški.

Odluku o laureatima doneo je upravni odbor Sportskog saveza Valjeva na sednici 11. januara, a u konkurenciji je bilo 34 kandidata, predloženih od strane klubova ili saveza. Čini se da su ovoga puta neopravdano izostavljeni VŠK Sveti Nikolaj, šampion države i osvajač 9. mesta na Kupu Evrope u Novom Sadu i vaterpolo klub Valjevo, koji je prošle godine izborio plasman u Prvu A ligu.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Powered by PowerNet Solutions

 

IMA LI NADE

četvrtak, 22 septembar 2016 20:49
Izmedju ABA Lige, KLS-a, KK Ravne Gore i KK Valjeva, negde n

POGLEDAJTE SEMAFOR

subota, 21 maj 2016 09:49
Sa utakmicom u Železniku, i porazom METALCA, je pala i poto
-

GL.ODG. UREDNIK SPORTSKOG PORTALA

sport014.rs MIROSLAV RISTIVOJEVIĆ-MIKA

IMG 20141003 093033

vtv

SLUČAJAN IZBOR

-

VIDEO MESECA

Sport 014 na Facebook

WEB DIZAJN FILAKS MUSIC-REFERENCE